onsdag, juli 15, 2009

Träningsschemat

Detta träningsschema är det jag börjar följa veckan efter NPC Southern States, 14 Juli 2009.


7 kommentarer:

  1. Hårt, men förhoppningsvis mycket givande nu under bulken!

    Måste verkligen fixa en bredare rygg, större bättre bröstmuskulatur och Vaderna.. Självklart!

    Det kommer ju ändå inte vara lika jobbigt som då man har diet och kardio och hela köret xD

    SvaraRadera
  2. Hur tänker du göra gällande bröst och rygg passen?

    SvaraRadera
  3. Jag tänker köra tunga övningar (byggande) pressar som bänk, hantel, incline osv under första bröst och ryggpasset, och därmed lätt/medium övningar på ryggen (Mer kontakt)
    Sedan nästa pass tränar jag ryggen först med tyngre byggande övningar som chins, stångrodd osv, medans brösten mer tränas i form av övningar som hantelflyes, flyes i cablecrossen osv =)

    SvaraRadera
  4. okey det låter ju bra! hur har du tänket angående set och reps. blire mycke på känsla ibörjan nu när du inte testat det nya schemat?

    SvaraRadera
  5. Tacka för det ! =)
    Set och reps beror mest på vilken nivå jag tränar på den veckan. Om det är tungt, då är det ju 5-7 reps/set och då för att kunna ligga på tunga vikter, blir det högst 3 set såklart =)

    sedan under lätt och medium så ser du ju hur repsen ser ut, och det blir väl 3-5 set beroende på hur jag känner mig och vilken övning det är!

    Nu denna vecka, i början på det nya schemat har jag kört ganska blandat, men mest medium, och även lite tungt på vissa övningar!

    SvaraRadera
  6. är det bättre att köra 2 muskelgrupper per dag som ditt schema än att köra t.ex biceps,triceps,bröst,mage dom dagarna man tränar?

    SvaraRadera